Az Önfegyelem Akadémia bemutatja:

Kovácsolj előnyt a változásokból!

Hogyan érjük el, hogy ne féljünk az újtól, a bizonytalantól?

Online előadás

2021. június 19. 9.00-14.00

Szeretjük a kiszámíthatóságot, a biztonságot, a stabilitást.

Környezetünk mégis folyamatosan változik, ami ellen nem tudunk tenni. Egyre több olyan esemény történik a világban, amire nem vagyunk felkészülve. Elveszítjük a kontrollt, emiatt tartósan frusztráltnak, feszültnek érezzük magunkat. Ráadásul a környezeti változások mellett a technológia is folyamatosan fejlődik, amely ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy a munkaerőpiacon sikerrel boldogulhassunk.

Frusztrál a bizonytalanság

Kapkodod a fejedet, hogy a korábbi stabilitás elveszett életedből. Úgy érzed, hogy egy lefelé menő spirál az életed.

Új technológiák, magasabb elvárások

Ami eddig elegendő volt, most már nem üti meg az elégséges szintet. Úgy érzed lemaradsz. Ezáltal úgy érzed, hogy munkahelyeden már nem néznek rád jó szemmel.

Új technológiák, magasabb elvárások

Ami eddig elegendő volt, most már nem üti meg az elégséges szintet. Úgy érzed lemaradsz. Ezáltal úgy érzed, hogy munkahelyeden már nem néznek rád jó szemmel.

Rugalmatlanság

Minél nagyobb a körülötted és a benned lévő bizonytalanság, annál nehezebben tudsz alkalmazkodni a változásokhoz. Óriási erőfeszítést jelent számodra, hogy a változáshoz idomulj.

Növeld az önértékelésed

gondold át a probléma-megközelítési szokásaidat, és növeld a munkaerő-értéked!

Változtass a reakcióidon

Az emberek többsége lefagy vagy elmenekül a váratlan helyzetekben. Nézd meg, hogy tudnál előnyt kovácsolni a helyzetből.

A biztonság illúzió

Mindig lesz olyan területe az életnek, amit nem fogunk tudni kontrollálni, irányítani. Arra fókuszálj, amire lehet hatásod!

Hullámhegyek, hullámvölgyek

A rossz nem tart örökké. Ahogy a természetben, úgy az életben is az őszt és a telet a tavasz, majd a nyár követi. Kezdj el tartalékot képezni, szellemi és fizikai értelemben egyaránt!

A jó elfogadása

Mitől rettegünk jobban, a kudarctól vagy a sikertől? Gyakran tudat alatt gátoljuk magunkat, hogy minden jól alakuljon körülöttünk, mert akkor már nem lesz lehetőségünk panaszkodásra, sajnálatra.

Megbocsátás

A hosszú ideje hordozott sérelmek rengeteg energiát vesznek el tőlünk, és gátolnak a továbblépésben, mivel mindig felszakítják az(oka)t a régi sebe(ke)t. Tedd le ezt a felesleges terhet!

Képességek fejlesztése

Folyamatosan új ismeretekre van szükségünk. Egy változó környezetben csak az marad életben, aki a legjobban tud alkalmazkodni. Egy fecske is csinálhat nyarat!

Ne dőlj be a médiának

Az álhírek gyártása iparággá vált. Igyekezz több (hiteles) forrásból beszerezni az információkat, ne csak egy helyről!

Kerüld a birka effektust

Annyira erős bennünk a valahova tartozás iránti igény, hogy emiatt gyakran a saját elveinket is feladjuk, és belül meghasadunk. Tarts ki az elveid, értékrended mellett!

Extra erőfeszítések

A fejlődéshez erőfeszítésre van szükség. Ha nem fektetsz bele energiát, akkor visszafejlődsz, és hátrányba kerülsz, ami növeli a bizonytalanságot és a frusztráltságot.

Kezeld a stresszt

Megmutatjuk, hogyan tudod megkülönböztetni a stresszhez kapcsolódó érzéseket, úgy mint a félelem, az aggódás, a szorongás. Megismered, hogy milyen rövid és hosszú hatásai vannak a stressznek, valamint, hogy ezeket a hatásokat hogyan lehet legkönnyebben kezelni

Módosítsd a döntési mechanizmusodat

Megismerheted a probléma és az érzelem központú megközelítéseket, amivel a legjobb döntéseket tudod egy-egy szituációban meghozni

Alakíts magasabb önértékelést

Önértékelésed többek között az általad képviselt értékrendtől és mások számára megengedett befolyástól függ. Tudatosítjuk, hogy mások befolyásának melyek a számodra még elfogadható határai. Ezen határok megerősítésével olyan tartást tudsz kialakítani, amelynek köszönhetően nem kell olyan szituációkba belemenned, amelyekben meg kellene alázkodnod.

Legyél értékes munkaerő

Megismerve a vezetők titkos elvárásait, könnyedén tudsz a munkáddal folyamatosan plusz értéket adni, kivívva vezetőid, kollégáid elismerését. Képes leszel az általad elérni kívánt karrier, kapcsolatok megszerzésére és a cégben betöltött szereped növelésére, ezáltal nélkülözhetetlenné válsz vezetőid és munkatársaid számára. Ha pedig kiderül, hogy nem ez a cég, aki értékeli erőfeszítéseidet, és továbbra sem szeretsz bejárni, akkor könnyűszerrel tudsz új munkahelyet találni magadnak, ahol kedvesek veled, és újra szeretni fogod a munkádat

Igazak rád az alábbi állítások?

Amennyiben a válaszod igen, ez a tréning neked szól! Jelentkezz és hozd ki magadból mindazt ami benned van.

Hajlandó vagy új készségeket elsajátítani

Elfogadod, hogy "strébernek" tekintenek

Proaktív megoldásokkal állsz elő

Hajlandó vagy plusz energiát beletenni az életedbe

Kiállsz az értékeid mellett akkor amikor szükséges

Ki tudsz és ki akarsz állni magadért

Ne jelentkezz a tréningre, ha

A folyamatos változó környezet nyugtatólag hat számodra

Folyamatosan FLOW állapotban vagy

A számodra tökéletes vezető irányít és legjobb közösség vagytok kollégáiddal

Ki tudsz állni az érdekeidért

Kifejezetten jó emberi kapcsolataid vannak

Stabilitás, belső nyugalom érzése jár át

Amikor hazamész, nem a munka miatt vagy a pénzhiány miatt aggódsz, hanem családoddal, barátaiddal, hobbiddal tudsz nyugodtan és boldogan foglalkozni. Kiegyensúlyozott vagy, otthon, a munkahelyeden értékelnek, a kihívásokat könnyen megoldod, nem stresszeled magad. Te irányítod az életedet, hatással vagy környezetedre. Biztonságban érzed magad. Csodálatos a kapcsolatod a barátaiddal szeretteiddel, beköltözött a mosoly és az öröm az életedbe.

A trénereid

Farkas János

Muhoray Róbert

Jelentkezz most a tréningre

A helyek száma korlátozott. Ha nem akarsz lemaradni jelenetkezz most!

Online jegy

14.970 Ft

9.970 Ft

Ügyfeleink visszajelzése 
az előző tréningjeinkről

Az elmúlt években közel 100 tréninget tartottunk. Ezekre a tréningekre kapott visszajelzések egy részét olvashatod itt.

Nagyon jó szívvel ajánlom Jánosnak és Robinak a tréningjét. Én már részt vettem a tréningen, és az elejétől a végéig nagyon sok olyan információt kaptam, amit már másnap alkalmazni tudtam!
Kúthi Szilárd
Kifejezetten hasznos volt a tréning. Több tudat alatt működő programot sikerült azonosítani, ennek köszönhetően sokkal könnyebben sikerült bizonyos szokásaimon változtatni.
Tóth Gergő
Ha egy szóval kellene jellemeznem a mai napot: megvilágosodtam. Már többször hallottam a szokásokról, azok jelentőségéről, de ennyire egyszerűen és közérthetően még soha senki nem mutatta be.
Malancsin Viktória

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a tréning nem adott értéket számodra, akkor kérlek, hogy a rendezvény után jelezd az előadónak. A garancia érvényesítéséhez csupán csak egy levelet kell az info@muhoray.hu e-mail címre a tőlünk kapott számla megküldésével, illetve a visszautaláshoz szükséges adatok (név, számlaszám) megadásával. A befizetett díjadat az e-mail megküldését követő 3 munkanapon belül visszautaljuk az e-mailedben megjelölt bankszámlára.

GARANCIA

Gyakran ismételt kérdések

Csak bankkártyás fizetés lehetséges. A fizetés az OTP Simple Pay rendszerén keresztül történik.

A megrendelés feladása után átirányítunk az OTP Simple Pay oldalára, ahol a bankkártyaadataid megadás után megtörténik a fizetés. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnod, így azok semmilyen körülmények között nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

Elfogadott bankkártyák : Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák

A bankkártyás fizetést követően automatikusan megküldésre kerül a számlázási adatokban megadott e-mail címre az elektronikus számla.

A tréninget on-line tartjuk. A virtuális konferenciaterem belépési adatait és a linket a tréning előtt 24 órával fogjuk megküldeni részedre. A linkre kattintva tudsz belépni a virtuális konferenciaterembe.
Technikai elakadások, kérdések
A webinárium mindig egy érzékeny terület, ezért igyekszünk mindent elkövetni, hogy a közvetítés zavartalan legyen.
Ha bármilyen problémába ütköznél, akkor lépj ki és lépj újra be a terembe. Valamint előtte ellenőrizd, hogy a hangszóród megfelelően működik-e.
Ha nálunk menne el a net, vagy lenne bármilyen probléma, légy türelemmel, van tartalék netünk, akkor átállunk arra és 3-5 percen belül vissza fog állni a közvetítés.
A résztvevők mikrofonjai végig némítva lesznek, ha kérdezni szeretnél, a chat ablakban teheted meg.

Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a tréning nem adott értéket számodra, akkor kérlek, hogy szünetben vagy a rendezvény után jelezd szóban az előadónak, és kérlek, írj levelet az info@muhoray.hu e-mail címre a tőlünk kapott számla megküldésével és a visszautaláshoz szükséges adatok (név, számlaszám) megadásával. A befizetett díjadat az e-mail megküldését követő 3 munkanapon belül visszautaljuk az e-mailedben megjelölt bankszámlára.