SZOKÁSAINK FOGSÁGÁBAN TRÉNING

Mi tesz minket szolgává vagy úrrá?

2021. február 6., 9-13 óráig
ON-LINE

Az életünk pusztán szokások halmaza

Nap mint nap meghozott döntéseink 60-95%-ban szokások.
Mi történik, ha nem vagyunk tudatában ennek?

Életünk csak egy véget nem érő harc, amit a korábban kialakított szokásaink miatt vívunk folyamatosan.

Semmi sem lehetetlen, ha megfelelő szokásokat alakítunk ki. Ismerd fel, és tanuld meg, hogyan keletkeznek a szokások, és hogyan lehet a nem kívánatos szokások csapdájából kitörni – hogy érdemes az önfegyelmet és akaraterőt használni, hogyan tudsz a kísértéseknek ellenállni, kitartani – és ezáltal egy boldogabb életet teremteni!

Olyan életet, amelyben a munka végzése, a kapcsolatok ápolása, szeretteiddel való együttlét fesztelen és jó kedvvel teli lesz.

Szeretnéd megváltoztatni a szokásaidat?
Akkor jelentkezz a tréningre:

A TRÉNINGEN ELSAJÁTÍTOD AZOKAT A TECHNIKÁKAT, AMELYEKKEL

1

Megtanulod, hogyan alakulnak ki a szokás mechanizmusok

hogyan tudod a sóvárgásból eredő szokásokat a saját hasznodra fordítani, és megismerheted, hogyan juthatsz hozzá a „jutalmazási” hormonokhoz.

2

A sikeres szokásokat erősíteni tudod, a nem kívánatosokat pedig felül tudod írni

a szokás a „második természetünk” és tízszer erősebb, mint az alapbeállítottságunk. A szokásaink hasznosságának pontos felismerése a boldogabb életünk kulcsa.

3

A komfortzónádból ki tudsz lépni

azonosítod azokat a „benned futó” programokat, amelyek eddig korlátoztak

4

Akaraterődet növelni tudod

akaraterő határozza meg a cselekedetek intenzitását, azaz, hogy elkezdjük-e az adott tevékenységet végezni vagy sem. A kitartás pedig segít abban, hogy amit elkezdtünk azt végig is vigyük. Elkezded-e az adott tevékenységet végezni vagy sem. A kitartás pedig segít abban, hogy amit elkezdtél azt végig is vidd.

5

A tudatalattidat magad mellé tudod állítani, hogy egy sikeresebb boldogabb életet élhess

5 fő fókuszterület beazonosításával, és az ahhoz kapcsolódó gondolkodásmódod módosításával az életedben harmóniára és minőségi kapcsolatokra tudsz szert tenni

A NAP ELŐADÓI

A Szokásaink fogságában című könyv társszerzői

A könyvben olyan egyszerű, de nagyszerű taktikákat ismerhetsz meg, amelyekkel könnyedén legyőzheted a késztetést, hogy nassolj, rágyújts, vagy bármi olyasmit tegyél, amiről tudod, hogy árt neked.

Megtanulhatod megszüntetni rossz viselkedésmintáidat, és olyan tudatosságot alakíthatsz ki, amellyel jobb fizikai és szellemi állapotot érhetsz el.

Az üzenet egyszerű: változtass rossz szokásaidon, hogy sikeres és boldog légy! Ne hagyd, hogy tönkremenjen miattuk az életed! Ismerd meg kialakulásuk mechanizmusát, és változtass rajtuk! 

FARKAS JÁNOS

TRÉNER, COACH, MENTOR

1991-óta dolgozom a pénzügyi szektorban, jelenleg is aktív vezetőként. Coachként embereket, mentorként pedig emberek által működtetett rendszereket támogatok az elérni kívánt változásokban.

Azon dolgozom, hogy fejlesszem és fokozzam a hozzám fordulók teljesítményét, növelve ezzel a hatékonyságukat és az eredményességüket.

Hiszem, hogy mindenkiben ott a tehetség, a kiaknázatlan lehetőség, amelyet megfelelő technikákkal mozgásba lehet hozni.
Segítek az ügyfeleimnek a problémáik feltárásában, és a teljesítményüket korlátozó akadályok legyőzésében. Feladatomnak tekintem, hogy kibontakoztassam az egyénekben rejlő képességeket, hogy ezáltal tudatosabban és hatékonyabban érjék el kitűzött céljaikat.

Life coachként legtöbbször az önbecsülés, önismeret, stresszkezelés és a változások menedzselésével foglalkozom. Szakterületemhez tartozik még a belső és külső motivációk kiváltásának témái, valamint a munka-magánélet egyensúlyának helyes kialakítása is.

A Szokásaink fogságában és A tudat hatalma című könyvek társszerzője és az Érd el könnyedén! című könyv szerzője vagyok.

Bővebben: www.motivumpontszakerto.hu

MUHORAY RÓBERT

Szervezetfejlesztési szakember

Közel húsz éve tartok tréningeket, előadásokat. Másfél évtizeden keresztül dolgoztam multinacionális vállalatoknál különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vettem részt.

Hitvallásom, hogy egy szervezet hatékonyságát mindig az ott dolgozók határozzák meg, ezért a legfontosabb területre, az emberekre fókuszálok, és érek el kiemelkedő sikereket a vezetők fejlesztésében.

Ügyvezetőknek támogatást nyújtok a családi vállalatból az igazi vállalkozássá növekedéshez, illetve segítem a tulajdonosokat abban, hogy ügyvezetői feladataikat leadhassák (amennyiben akarják), és csak tulajdonosként tudjanak tevékenykedni cégükben, ezáltal elérve azt, hogy a cégük ne „börtön” legyen számukra, hanem megadja mindazt a szabadságot, szabadidőt, amelyre mindig is vágytak.

Jelenleg is vezetőként dolgozom. Munkavégzésem során aktívan gyakorolom saját csapatomban is mindazon technikákat, amelyeket tréningjeimen alkalmazok. Elkötelezett híve vagyok az élethosszig tartó tanulásnak és a megszerzett tudás gyakorlatba történő átültetésének.

Válj profi előadóvá!, a Szokásaink fogságában és A tudat hatalma című könyvek társszerzője vagyok.

Bővebben: www.muhoray.hu

kuthi-szilard-testimonial-1.jpg

Nagyon jó szívvel ajánlom Jánosnak és Robinak a tréningjét azoknak, akik szeretnék a rossz szokásaikat lecserélni jó szokásokra, és akik úgy érzik, hogy az önfegyelmükön is lehetne javítani! Én már részt vettem a tréningen, és az elejétől a végéig nagyon sok olyan információt kaptam, amit már másnap alkalmazni tudtam! 

Kúthi Szilárd

Kifejezetten hasznos volt a tréning. Több tudat alatt működő programot sikerült azonosítani, ennek köszönhetően sokkal könnyebben sikerült bizonyos szokásaimon változtatni.

Tóth Gergő

geri-profil.png

Emlékezz vissza a napodra!

Gondolkodtál-e azon:

Ha ezek a tevékenységek elvégzése maguktól érthetőek számodra, akkor ott már kialakult a szokás, amely abban segít, hogy gyorsan, „időrabló gondolkozás” nélkül tudj bizonyos dolgokat elvégezni. Azaz automatizmusok alakultak ki, szinte észrevétlenül.

question2.png

Megfigyelted-e, hogy bizonyos tevékenységekhez plusz tevékenységek is párosulnak? Ilyen lehet például, hogy ebédnél többnyire nem csak egytál ételt eszünk, hanem van desszert is. Vagy, hogy a kávé mellé (sokaknál) a cigarettázás is kapcsolódik?

Esetleg ha unalmas tevékenységet kell elvégezned, akkor nehezen veszed rá magad és folyamatosan halogatod a feladatot? Előfordult már, hogy egy-egy unalmas feladat végrehajtása közben érthetetlen módon vágyat éreztél arra, hogy szünetet tarts, és a munkatársaidat ösztökéled arra, hogy közösen fogyasszatok el egy kávét/cigaretta szüntet tartsatok?
Ezek bizony mind-mind szokások, amelyek az évek során alakultak ki Benned (bennünk).

A tréning ilyen és ehhez hasonló szokások felismeréséről, és bizonyos szokásaid megváltoztatásáról szól

Ha változtatni akarsz hátráltató szokásaidon, akkor erre létezik egy egyszerű megoldás: Ne tedd!

Szeretnéd megváltoztatni a szokásaidat?
Akkor jelentkezz a tréningre:

Az előadás és a nap MENETRENDJE:

8.45 - 9.00

Belépés a virtuális konferenciaterembe

9.00 - 10.30

Szokások kialakulása, környezet és önbecsülés

10.30 - 10.45

Szünet

11.45 - 12.15

Meglévő szokások átalakítása, önfegyelem és akaraterő növelése

12.15 - 13.00

Kérdezz-felelek (igény szerint)

MIKOR LESZ A TRÉNING ÉS HOL?

2021. február 6-án a
virtuális konferenciateremben
(a nappalidban, dolgozó szobádban,
vagy ahol tartózkodsz a tréning ideje alatt)

MENNYIBE KERÜL?

Dönts időben, dönts jól!
Vedd meg a jegyet
EARLY BIRD kedvezménnyel

Nap
Óra
Perc
Másodperc

ON-LINE JEGY

Early bird

19970 Ft

14970 Ft

Az ár tartalmazza:
részvétel a tréningen
a tréning teljes diasora (munkafüzet helyettesítő azok számára, akik nem szeretnek jegyzetelni)
videofelvétel a tréningről

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha a tréning végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmi használható gyakorlati tudást, akkor szólj és mi szó nélkül visszautaljuk a jegy árát.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

A tréningen megtudhatod

hogyan tedd az életedet boldogabbá, sikeresebbé, hogyan használd a tudatalattidban lévő energiákat és a pozitív szokásmechanizmusokat

A tréning során
- Megtanulod, hogyan alakulnak ki a szokásmechanizmusok
- Megerősíted a sikeres szokásaidat, a nem kívánatosokat pedig felülírod
- Fokozni fogod a megfelelő, helyes szokások kialakulását az új programozásod segítségével
- Elsajátítod, hogyan lépj ki a komfortzónádból 
- Megtanulod növelni az akaraterődet
- Magad mellé állítod a tudatalattidat, hogy egy sikeresebb boldogabb életet élhess

A képzés elvégzése után felismered, amikor új szokásokat alakítasz ki. Akaraterőd és önfegyelmed segítségével olyan feladatokat is egyszerűen, könnyedén el fogsz tudni végezni, amelyhez soha nem volt kedved. Boldog, kiegyensúlyozott életet élhetsz, azaz innentől kezdve tudatos lehetsz a saját életedet illetően. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Csak bankkártyás fizetés lehetséges. A fizetés az OTP Simple Pay rendszerén keresztül történik.

A megrendelés feladása után átirányítunk az OTP Simple Pay oldalára, ahol a bankkártyaadataid megadás után megtörténik a fizetés. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnod, így azok semmilyen körülmények között nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

Elfogadott bankkártyák : Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák

A bankkártyás fizetést követően automatikusan megküldésre kerül a számlázási adatokban megadott e-mail címre az elektronikus számla.

A tréninget on-line tartjuk. A virtuális konferenciaterem belépési adatait és a linket a tréning előtt 24 órával fogjuk megküldeni részedre. A linkre kattintva tudsz belépni a virtuális konferenciaterembe.
Technikai elakadások, kérdések
A webinárium mindig egy érzékeny terület, ezért igyekszünk mindent elkövetni, hogy a közvetítés zavartalan legyen.
Ha bármilyen problémába ütköznél, akkor lépj ki és lépj újra be a terembe. Valamint előtte ellenőrizd, hogy a hangszóród megfelelően működik-e.
Ha nálunk menne el a net, vagy lenne bármilyen probléma, légy türelemmel, van tartalék netünk, akkor átállunk arra és 3-5 percen belül vissza fog állni a közvetítés.
A résztvevők mikrofonjai végig némítva lesznek, ha kérdezni szeretnél, a chat ablakban teheted meg.

Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a tréning nem adott értéket számodra, akkor kérlek, hogy szünetben vagy a rendezvény után jelezd szóban az előadónak, és kérlek, írj levelet az info@muhoray.hu e-mail címre a tőlünk kapott számla megküldésével és a visszautaláshoz szükséges adatok (név, számlaszám) megadásával. A befizetett díjadat az e-mail megküldését követő 3 munkanapon belül visszautaljuk az e-mailedben megjelölt bankszámlára.

© 2019 Copyright Muhoray Consulting