fbpx

VÁLTS MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYRE!

Gyakorlatorientált tréning

2019. május 4., 10-18 óráig
Lurdy Konferencia központ

A legtöbben túlbecsülik azt,

amit egy éven belül el tudnak érni,
és alulbecsülik azt, amire tíz éven belül képesek.

De, mi van akkor, amikor az ember nincs tudatában ennek? Akkor az élete csak egy küzdelem.

A legerősebb változást akkor érjük el, ha módosítjuk az önmagunkról alkotott képet, mert lehet, hogy nem a megfelelő programmal rendelkezünk. A siker és a lehetőségek nem a rászorultságot, hanem a képességeket részesítik előnyben.

Ezért fontos, hogy megismerd azokat a technikákat, amivel sikeresen megvalósíthatod és elérheted a céljaidat. Ismerd fel, és tanuld meg, hogyan kell a csapdából kitörni és egy boldogabb életet teremteni!

Szeretnéd magadból a maximumot kihozni?
Akkor jelentkezz a tréningre:

A TRÉNINGEN ELSAJÁTÍTOD AZOKAT A TECHNIKÁKAT, AMELYEKKEL

1

Stabil értékrendet tudsz kialakítani

integritásban élhess, azaz úgy élek, ahogy helyesnek látod

2

Pénzügyeidet stabillá, jövedelmező teheted

olyan eszközöket kapsz, amelyekkel felépítheted a pénzügyi stabilitásodat, megalkothatod a pénzügyi biztonságodat, függetlenségedet

3

Munkahelyeden megállod a helyed, és a kívánt karriered megvalósítod

mit tegyél azért, hogy kiemelkedően teljesíts a munkahelyeden, élvezd azt a tevékenységet, amely végzel, hogy elérhesd a kívánt karrierlépcsőt

4

Kapcsolataidat bizalommal telivé és őszintévé teheted

gondoskodhass szeretteidről, képes legyél új baráti kapcsolatok kialakítására, őszinték legyenek hozzád az ismerőseid, és folyamatosan támogassanak utadon

5

Fizikai-lelki-szellemi egészségi állapotodat a kívánt minőségi szintre hozhatod

mentális erőd megnövelésével frissebbé-fittebbé válhass, és ha eddig nem volt a mozgás az életed része, akkor könnyedén beépíthesd azt

A NAP ELŐADÓI

FARKAS JÁNOS

TRÉNER, COACH, MENTOR

1991-óta dolgozom a pénzügyi szektorban, jelenleg is aktív vezetőként. Coachként embereket, mentorként pedig emberek által működtetett rendszereket támogatok az elérni kívánt változásokban.

Azon dolgozom, hogy fejlesszem és fokozzam a hozzám fordulók teljesítményét, növelve ezzel a hatékonyságukat és az eredményességüket.

Hiszem, hogy mindenkiben ott a tehetség, a kiaknázatlan lehetőség, amelyet megfelelő technikákkal mozgásba lehet hozni.
Segítek az ügyfeleimnek a problémáik feltárásában, és a teljesítményüket korlátozó akadályok legyőzésében. Feladatomnak tekintem, hogy kibontakoztassam az egyénekben rejlő képességeket, hogy ezáltal tudatosabban és hatékonyabban érjék el kitűzött céljaikat.

Life coachként legtöbbször az önbecsülés, önismeret, stresszkezelés és a változások menedzselésével foglalkozom. Szakterületemhez tartozik még a belső és külső motivációk kiváltásának témái, valamint a munka-magánélet egyensúlyának helyes kialakítása is.
Bővebben: www.motivumpontszakerto.hu

MUHORAY RÓBERT

Szervezetfejlesztési szakember

Közel húsz éve tartok tréningeket, előadásokat. Másfél évtizeden keresztül dolgoztam multinacionális vállalatoknál különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vettem részt.

Hitvallásom, hogy egy szervezet hatékonyságát mindig az ott dolgozók határozzák meg, ezért a legfontosabb területre, az emberekre fókuszálok, és érek el kiemelkedő sikereket a vezetők fejlesztésében.

Ügyvezetőknek támogatást nyújtok a családi vállalatból az igazi vállalkozássá növekedéshez, illetve segítem a tulajdonosokat abban, hogy ügyvezetői feladataikat leadhassák (amennyiben akarják), és csak tulajdonosként tudjanak tevékenykedni cégükben, ezáltal elérve azt, hogy a cégük ne „börtön” legyen számukra, hanem megadja mindazt a szabadságot, szabadidőt, amelyre mindig is vágytak.

Jelenleg is vezetőként dolgozom. Munkavégzésem során aktívan gyakorolom saját csapatomban is mindazon technikákat, amelyeket tréningjeimen alkalmazok. Elkötelezett híve vagyok az élethosszig tartó tanulásnak és a megszerzett tudás gyakorlatba történő átültetésének.

Válj profi előadóvá! és a Szokásaink fogságában című könyvek társszerzője vagyok.
Bővebben: www.muhoray.hu

kuthi-szilard-testimonial

Nagyon jó szívvel ajánlom Jánosnak és Robinak a tréningjét azoknak, akik szeretnék a rossz szokásaikat lecserélni jó szokásokra, és akik úgy érzik, hogy az önfegyelmükön is lehetne javítani! Én már részt vettem a tréningen, és az elejétől a végéig nagyon sok olyan információt kaptam, amit már másnap alkalmazni tudtam! 

Kúthi Szilárd

Kifejezetten hasznos volt a tréning. Több tudat alatt működő programot sikerült azonosítani, ennek köszönhetően sokkal könnyebben sikerült bizonyos szokásaimon változtatni.

Tóth Gergő

geri-profil

Sokat dolgozol, mégis alig ismerik el az erőfeszítéseidet?

Vagy már régóta vársz kinevezésedre/fizetésemelésre, de valamiért mindig másokat részesítenek előléptetésben/béremelésbe?

Ez számodra tartós negatív érzést ad, illetve nehezteléssel teli munkavégzést eredményez. A neheztelés miatt nem teszed már annyira oda magad. Az egyre több feladatot, amit kapsz, egyre lassabban fogod elvégezni. Ez további frusztrációhoz vezet, ezért az emberi kapcsolataid is felszínesebbek a munkahelyeden.

Mindeközben folyamatosan azon egyensúlyozol, hogy a havi fizetésedből a hó végéig kihúzzad. Valahogy a rendelkezésedre álló pénzösszeg sohasem elegendő számodra, olyan mintha, állandóan elfolyna, kifolyna a kezeidből.

Kevés barátod van? Magányosnak érzed magad? Ezért szívesebben csapódsz másokhoz, mivel nem találod a helyed, de valahol belül érzed, hogy ezek a kapcsolatok felszínesek. Nem a közös értékteremtésről szólnak, inkább csak az idő eltöltéséről, és az egyedüllét elkerüléséről. Amit súlyosbít, hogy kiállhatatlanok veled az ismerőseid, és többnyire csak kihasználnak. Emiatt persze nem vagy elemedben, egyfajta belső fáradságban éled a mindennapjaidat. Ezek mind arról tanúskodnak, hogy nem hozod ki magadból a maximumot, és „takarék lángon” élsz.

question2

Ha változtatni akarsz a jelenlegi helyzeteden, és ki akarad hozni magadból a maximális eredményt, akkor erre létezik egy egyszerű megoldás: használj bevált technikát!

Szeretnéd magadból a maximumot kihozni?
Akkor jelentkezz a tréningre:

MIKOR LESZ A TRÉNING ÉS HOL?

2019. május 4-en a
Lurdy Konferencia Központban

MENNYIBE KERÜL?

Early bird akció! Vedd meg most a jegyed!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

ALAP JEGY

Early bird
14970
9 970 Ft
  • Részvétel a tréningen 1 főnek
  • Munkafüzet
  • Szokásaink fogságában tréning felvétel

PÁROS JEGY

Early bird
24970
16 970 Ft
  • Részvétel a tréningen 2 főnek
  • Munkafüzet
  • Szokásaink fogságában tréning felvétel
AJÁNLOTT

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha a tréning végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmi használható gyakorlati tudást, akkor szólj és mi szó nélkül visszautaljuk a jegy árát.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Bónuszok

Az élő tréning mellé megkapod ajándékban a Szokásaink Fogságában egyész napos gyakorlati tréning videófelvételét.

A tréningen megtudhatod

hogyan tedd az életedet boldogabbá, sikeresebbé, hogyan hozd ki magadból a maximumot

A kiváló eredmények, nagy teljesítmény elérése akkor megy könnyedén, ha kiegyensúlyozottak vagyunk az életünk minden területén.

A tréning során megtanulod, hogyan
- kezeld a pénzügyeidet úgy, hogy a hó végén is maradjon pénzed, és anyagi biztonságodat megteremtsd
- tedd meg mindazon egyszerű lépéseket, amelyek segtségével elindulhatsz a munkahelyi karrierlétrán felfelé
- alakítsad ki azt a stabil értékrendet, amellyel önbecsülésedet megszilárdítod, és integritásban (önazonosságban) élhetsz
- tudsz kiemelkedő minőségű kapcsolatokat kialakítani, hogy valódi barátokra, társakra találj, és családi kapcsolataid harmonikussá váljanak
- lelki-szellemi- és fizikai síkon is összhangba kerülj, és élvezd a mindennapjaidat

A képzés elvégzése után játszva eléred a maximumot, mivel tisztelettel lesznek feléd az emberek, egyre többen fogják tanácsaidat kérni, így megfelelően gondoskodhatsz szeretteidről, barátaidról, ismerőseidről. A pénzügyeid racionalizálásával és pénzügyi szokásaid megváltoztatásával és azáltal, hogy „okosabban” dolgozol, folytonosan több bevételre fogsz szert tenni. Egyre jobban fogod magad érezni a bőrödben, és új oldalaidat fogod felfedezni. Ezáltal stabilitást teremtesz saját- és mások életében is.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Csak bankkártyás fizetés lehetséges. A fizetés az OTP Simple Pay rendszerén keresztül történik.

A megrendelés feladása után átirányítunk az OTP Simple Pay oldalára, ahol a bankkártyaadataid megadás után megtörténik a fizetés. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnod, így azok semmilyen körülmények között nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

Elfogadott bankkártyák : Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák

A bankkártyás fizetést követően automatikusan megküldésre kerül a számlázási adatokban megadott e-mail címre az elektronikus számla.

A helyszín megközelíthető az alábbi tömegközlekedési eszközökkel

Metró: A 3-as vonalról egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra
Villamos: Az 1-es illetve az 51-es jelzésű villamos a Lurdy Ház előtt áll meg
Busz: A 103-as autóbusz a Ház előtt áll meg
HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra.

http://lurdyhaz.hu/hu/megkozelites.html

Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a tréning nem adott értéket számodra, akkor kérlek, hogy szünetben vagy a rendezvény után jelezd szóban az előadónak, és kérlek, írj levelet az info@muhoray.hu e-mail címre a tőlünk kapott számla megküldésével és a visszautaláshoz szükséges adatok (név, számlaszám) megadásával. A befizetett díjadat az e-mail megküldését követő 3 munkanapon belül visszautaljuk az e-mailedben megjelölt bankszámlára.