Válts Maximális Teljesítményre!

A tréningen tanult egyszerű gyakorlatok alkalmazásával előrejuthatsz a munkahelyeden és stabil anyagi helyzetet alakíthatsz ki az életedben.

2021. április 17-én 
On-Line

Munkahelyeden nem ismernek el és hónapról-hónapra élsz?

Nem feltétlenül a munkához való hozzáállásoddal van a probléma. Bármilyen jól csinálhatod, amit csinálsz, teljesen mindegy, milyen jó vagy, ha nem tudnak róla elég sokan. Ezért nem érsz el munkádban megfelelő eredményt, vagy nem nyered el mások szimpátiáját, támogatását.

Talán megfigyelted már, hogy vannak emberek, akik jól élnek és legkisebb erőfeszítés nélkül képesek megtartani az életszínvonalukat, s vannak, akik hónapról hónapra élnek és folyton a következő fizetés várják, és esetleg tele vannak tartozásokkal is. Emiatt életük sivár és frusztrált.

Nem becsülnek meg a munkahelyeden és nem is szeretsz bejárni ?

Egyre több feladatot kapsz, de annál kevesebb elismerésben részesülsz. Ráadásul kollegiális kapcsolataid is kezdenek felszínessé válni. Gyomorgörccsel kelsz reggelenként, gyakran beteg és energiahiányos vagy. Minden nap kínszenvedés számodra, amit a munkahelyeden kell töltened. Ha tehetnéd, be sem mennél dolgozni.

Alacsony a fizetésed?

Régóta vársz fizetésemelésre, illetve kinevezésedre, de valamiért mindig másokat részesítenek előléptetésben, béremelésben. Egyre frusztráltabban érzed magad, mert a kiadásaid egyre csak nőnek, bevételeid meg stagnálnak, és egyre több dolgot nem engedhetsz meg magadnak.

Nem marad pénzed a hónap végére?

Nincs meg (saját magadnak vagy akár a vállalkozásodnak) a pénzügyi stabilitásod, a kellő mennyiségű tartalékod. Egyik hónapról a másikra élsz. Egy nagyobb kiadás teljesen a földhöz vág (vagy a cégedet) hosszú időre. Folyton azon jár az eszed, hogy mikor kapod meg a következő havi fizetésed (mikor fizet a megrendelő). Egyre csak halmozod a tartozásaidat, mert kénytelen vagy kölcsön kérni.

Növeld az önértékelésed és a munkaerő-értéked, továbbá gondold át költési szokásaidat!

  • Ha úgy érzed, nem becsülnek meg a munkahelyeden, tedd fel magadnak a kérdést, hogy mennyire becsülöd Te a munkahelyedet (vezetők, kollégák). Ha a Te oldaladról a tisztelet megvan, és ennek ellenére nem egyenrangú a kapcsolatok, akkor vagy tisztázd az együttműködéseitek feltételeit (kölcsönös tisztelet, megfelelő hangnem) vagy keress új munkahelyet

  • Ha pedig nem teljesen kielégítőek az emberi kapcsolataid, a beszélgetőpartnered elvárja, hogy rá figyelj, de ő nem adja meg Neked ezt a tiszteletet, akkor keresd meg a közös értékrendszereteket. Tisztázd, hogy a kapcsolatotok a kölcsönös figyelemről, és a másik iránti tiszteletről szól!

  • Ismerd meg, hogy gondolkoznak a vezetőid, amikor egy lehetséges előléptetés vagy béremelésről van szó! Ismerd meg, hogy mi alapján hozzák meg a döntéseiket, javaslataikat (leggyakrabban: önálló munkavégzés mennyisége, elvégzett feladatok pontossága, nagyobb képben gondolkodás, proaktivitás, illetve jó kapcsolatok és érdekérvényesítés képessége a kollégáknál)

  • Ha a hónap végére sohasem marad pénzed, mert (előfordul, hogy) haszontalan dolgokra költöd, akkor a pénzkezelési szokásaidat érdemes megvizsgálni. Vezesd be a 3.000 Ft-os szabályt! Minden nem feltétlenül (életbevágóan) fontos vásárlást annyi nappal halasszál el, ahányszor a kiszemelt termék/szolgáltatás árát el tudod osztani 3.000-rel

A tréningen megtanulod, hogyan

Önértékelésed többek között az általad képviselt értékrendtől és mások számára megengedett befolyástól függ. A képzésen tudatosítjuk, hogy mások befolyásának melyek a számodra még elfogadható határai. Ezen határok megerősítésével olyan tartást tudsz kialakítani, amelynek köszönhetően nem kell olyan szituációkba belemenned, amelyekben meg kellene alázkodnod. Így teljes értékű tagja leszel bármely közösségnek, bővíteni tudod baráti körödet, és felszámolhatod a felszínes vagy téged kihasználó kapcsolataidat.

Megismerve a vezetők titkos elvárásait, könnyedén tudsz a munkáddal folyamatosan plusz értéket adni, kivívva vezetőid, kollégáid elismerését. Képes leszel az általad elérni kívánt karrier, kapcsolatok megszerzésére és a cégben betöltött szereped növelésére, ezáltal nélkülözhetetlenné válsz vezetőid és munkatársaid számára. Ha pedig kiderül, hogy nem ez a cég, aki értékeli erőfeszítéseidet, és továbbra sem szeretsz bejárni, akkor könnyűszerrel tudsz új munkahelyet találni magadnak, ahol kedvesek veled, és újra szeretni fogod a munkádat.

Olyan eszközöket és tippeket kapsz, amelyekkel megerősíted anyagi stabilitásodat. A felépített pénzügyi biztonságodnak köszönhetően eléred, hogy a váratlan kiadások ne vágjanak földhöz. Mindemelett folyamatosan növekvő megtakarításaidnak köszönhetően kiszabadulsz az adósságcsapdából, a nélkülözésből és a pénzügyeidre gondolva örömteli, boldog érzéseid lesznek, nyomasztó gondolatok helyett.

Ha illik rád a 3 kategória valamelyike, akkor Te kifejezetten jól fogod tudni használni a tanult technikákat

Ha nem szeretsz bejárni a munkahelyedre

Hajlandó vagy lépéseket tenni annak érdekében, hogy

Aktívan részt akarsz venni minőségi kapcsolatok kialakításában

Hajlandó vagy kiállni az érdekeidéért,

Ha hónapról-hónapra élsz és ki akarsz lábalni a pénzügyi nehézségeidből

Hajlandó vagy pénzköltési szokásaidat felülvizsgálni:

Képzeld el, hogy jól keresel és imádod a munkád

Amikor hazamész, nem a munka miatt vagy a pénzhiány miatt aggódsz, hanem családoddal, barátaiddal, hobbiddal tudsz nyugodtan és boldogan foglalkozni.

Kiegyensúlyozott vagy, mivel munkahelyeden értékelnek, végre azt csinálod, amit szeretsz, és számíthatsz a kollégáidra. Biztonságban érzed magad, mivel elegendő pénzed van, és nincsen tartozásod senki felé. Csodálatos a kapcsolatod a barátaiddal szeretteiddel, beköltözött a mosoly és az öröm az életedbe.

A nem megfelelő tudás. illetve hozzáállás hiányában a pénzügyi stabilitás nem fog létrejönni, így az életed végéig napról-napra, hónapról-hónapra fogsz továbbra is élni. Ehhez rossz hangulat, bizonytalanság, gyomorgörcs és szorongás társul. A munkahelyek egyre rosszabbak, a kollégák egyre elviselhetetlenebbek lesznek, és azt fogod érezni, hogy a környezeted folyamatosan téged akar kihasználni.

A TE sikeres életed sokkal többet ér, minthogy kihagyd a tréninget!

Vedd meg a jegyedet

A 2021. április 17-én megtartandó Válts Maximális Teljesítményre! gyakorlati tréningre!

ALAP JEGY

Early bird
19970
14 970 Ft
  • Részvétel a tréningen 1 főnek

PÁROS JEGY

Early bird
24970
19 970 Ft
  • Részvétel a tréningen 2 főnek
AJÁNLOTT

Bónuszok

Az élő tréning mellé megkapod ajándékban a Szokásaink Fogságában egyész napos gyakorlati tréning videófelvételét.

100% pénzvisszafizetési garancia​

Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a tréning nem adott értéket számodra, akkor kérlek, hogy a rendezvény után jelezd az előadónak.

A garancia érvényesítéséhez csupán csak egy levelet kell az info@muhoray.hu e-mail címre a tőlünk kapott számla megküldésével, illetve a visszautaláshoz szükséges adatok (név, számlaszám) megadásával. A befizetett díjadat az e-mail megküldését követő 3 munkanapon belül visszautaljuk az e-mailedben megjelölt bankszámlára.

A tréning tartalma

  • Pénzügyi stabilitás megteremtése – hogyan bánj a fizetéseddel, hogy maradjon hó végén belőle és megtakarításaidat növelni tudd
  • Elismerés és kiváló munkakörnyezet megalkotása- karrier, fizetésemelés és az ideális munka
  • Magasabb önértékelés kialakítása – őszinte kapcsolatok kialakításának titka
  • Pénzvisszafizetési garancia

Összérték: 97.000 Ft

A tréning résztvevőinek véleménye

Gyakran ismételt kérdésel

Csak bankkártyás fizetés lehetséges. A fizetés az OTP Simple Pay rendszerén keresztül történik.

A megrendelés feladása után átirányítunk az OTP Simple Pay oldalára, ahol a bankkártyaadataid megadás után megtörténik a fizetés. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnod, így azok semmilyen körülmények között nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

Elfogadott bankkártyák : Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák

A bankkártyás fizetést követően automatikusan megküldésre kerül a számlázási adatokban megadott e-mail címre az elektronikus számla.

A tréninget on-line tartjuk. A virtuális konferenciaterem belépési adatait és a linket a tréning előtt 24 órával fogjuk megküldeni részedre. A linkre kattintva tudsz belépni a virtuális konferenciaterembe.

Technikai elakadások, kérdések

A webinárium mindig egy érzékeny terület, ezért igyekszünk mindent elkövetni, hogy a közvetítés zavartalan legyen.
Ha bármilyen problémába ütköznél, akkor lépj ki és lépj újra be a terembe. Valamint előtte ellenőrizd, hogy a hangszóród megfelelően működik-e.
Ha nálunk menne el a net, vagy lenne bármilyen probléma, légy türelemmel, van tartalék netünk, akkor átállunk arra és 3-5 percen belül vissza fog állni a közvetítés.
A résztvevők mikrofonjai végig némítva lesznek, ha kérdezni szeretnél, a chat ablakban teheted meg.

Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a tréning nem adott értéket számodra, akkor kérlek, hogy szünetben vagy a rendezvény után jelezd szóban az előadónak, és kérlek, írj levelet az info@muhoray.hu e-mail címre a tőlünk kapott számla megküldésével és a visszautaláshoz szükséges adatok (név, számlaszám) megadásával. A befizetett díjadat az e-mail megküldését követő 3 munkanapon belül visszautaljuk az e-mailedben megjelölt bankszámlára.

© 2019 Copyright Muhoray Consulting