Rólunk

FARKAS JÁNOS

Tréner, coach, mentor

1991-óta dolgozom a pénzügyi szektorban, jelenleg is aktív vezetőként. Coachként embereket, mentorként pedig emberek által működtetett rendszereket támogatok az elérni kívánt változásokban.

Azon dolgozom, hogy fejlesszem és fokozzam a hozzám fordulók teljesítményét, növelve ezzel a hatékonyságukat és az eredményességüket.

Hiszem, hogy mindenkiben ott a tehetség, a kiaknázatlan lehetőség, amelyet megfelelő technikákkal mozgásba lehet hozni. Segítek az ügyfeleimnek a problémáik feltárásában, és a teljesítményüket korlátozó akadályok legyőzésében. Feladatomnak tekintem, hogy kibontakoztassam az egyénekben rejlő képességeket, hogy ezáltal tudatosabban és hatékonyabban érjék el kitűzött céljaikat.

Life coachként legtöbbször az önbecsülés, önismeret, stresszkezelés és a változások menedzselésével foglalkozom. Szakterületemhez tartozik még a belső és külső motivációk kiváltásának témái, valamint a munka-magánélet egyensúlyának helyes kialakítása is.

A Szokásaink fogságában és A tudat hatalma című könyvek társszerzője  és az Érd el könnyedén! című könyv szerzője vagyok.

Bővebben: https://motivumpontszakerto.hu

Muhoray Róbert

Szervezetfejlesztési szakember

Közel húsz éve tartok tréningeket, előadásokat. Másfél évtizeden keresztül dolgoztam multinacionális vállalatoknál különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vettem részt.

Hitvallásom, hogy egy szervezet hatékonyságát mindig az ott dolgozók határozzák meg, ezért a legfontosabb területre, az emberekre fókuszálok, és érek el kiemelkedő sikereket a vezetők fejlesztésében.

Ügyvezetőknek támogatást nyújtok a családi vállalatból az igazi vállalkozássá növekedéshez, illetve segítem a tulajdonosokat abban, hogy ügyvezetői feladataikat leadhassák (amennyiben akarják), és csak tulajdonosként tudjanak tevékenykedni cégükben, ezáltal elérve azt, hogy a cégük ne „börtön” legyen számukra, hanem megadja mindazt a szabadságot, szabadidőt, amelyre mindig is vágytak.

Jelenleg is vezetőként dolgozom. Munkavégzésem során aktívan gyakorolom saját csapatomban is mindazon technikákat, amelyeket tréningjeimen alkalmazok. Elkötelezett híve vagyok az élethosszig tartó tanulásnak és a megszerzett tudás gyakorlatba történő átültetésének.

Válj profi előadóvá!, a Szokásaink fogságában és A tudat hatalma című könyvek társszerzője vagyok.

Bővebben: https://muhoray.hu

Ügyfeleink véleményei

Nagyon jó szívvel ajánlom Jánosnak és Robinak a tréningjét. Én már részt vettem a tréningen, és az elejétől a végéig nagyon sok olyan információt kaptam, amit már másnap alkalmazni tudtam!
Kúthi Szilárd
Kifejezetten hasznos volt a tréning. Több tudat alatt működő programot sikerült azonosítani, ennek köszönhetően sokkal könnyebben sikerült bizonyos szokásaimon változtatni.
Tóth Gergő
Ha egy szóval kellene jellemeznem a mai napot: megvilágosodtam. Már többször hallottam a szokásokról, azok jelentőségéről, de ennyire egyszerűen és közérthetően még soha senki nem mutatta be.
Malancsin Viktória