Tréningek

Válts maximális teljesítményre

A tréningen tanult egyszerű gyakorlatok alkalmazásával előrejuthatsz a munkahelyeden és stabil anyagi helyzetet alakíthatsz ki az életedben. Jelentkezz most a tréningre!

Szokásaink fogságában

Az életünk pusztán szokások halmaza. Nap mint nap meghozott döntéseink 60-95%-ban szokások. Mi történik, ha nem vagyunk tudatában ennek?

A tudat hatalma

Sokan úgy vélik, hogy a születéssel kapott gének alapvetően meghatározzák életünket. Azt folytatjuk, amit a szüleinktől láttunk. Eleve elrendeltetésünk van az életünket illetően. DE EZ HAMIS ÁLLÍTÁS!

Kovácsolj előnyt a változásokból!

Környezetünk mégis folyamatosan változik, ami ellen nem tudunk tenni. Egyre több olyan esemény történik a világban, amire nem vagyunk felkészülve.

Ügyfeleink véleményei

Nagyon jó szívvel ajánlom Jánosnak és Robinak a tréningjét. Én már részt vettem a tréningen, és az elejétől a végéig nagyon sok olyan információt kaptam, amit már másnap alkalmazni tudtam!
Kúthi Szilárd
Kifejezetten hasznos volt a tréning. Több tudat alatt működő programot sikerült azonosítani, ennek köszönhetően sokkal könnyebben sikerült bizonyos szokásaimon változtatni.
Tóth Gergő
Ha egy szóval kellene jellemeznem a mai napot: megvilágosodtam. Már többször hallottam a szokásokról, azok jelentőségéről, de ennyire egyszerűen és közérthetően még soha senki nem mutatta be.
Malancsin Viktória